results oh results

HYE...........
results aku kuar darh hari ni....
memg teruk la pointer p yang seronoknye 2....
aku x repeat paper aku yey.....

hah alhamdulilallah la.....
p sem 2 aku kne wat yang the best punye.....
hai la results oh results......


kaulah SAHABATKU.....


nie kawan aku namenye myra hazali
nie la housemate aku...
kaulah SAHABATKU


nie plak namenye dilla samson
housemate jugak
kaulah SAHABATKU


nie plak teman yang memang rapat gan ak
namenye suha zakaria
sgt2 suke ketawe dye nie....
kaulah SAHABATKU


hah nieyh member ak yg pling sush nak snap pic dye
namenye ira 
sgt2 garang muke nye p haty sgt2 baik.....
huhuhuhuhuhhuhu......
kaulah SAHABAKU

nie lily....
maap la lili ak der pict nie jerp.....
huhuhuhu
kaulah SAHABATKU


kenangan kita

nie la along aku....
mat JU.....






nie video khas tok korg yang ak sayang!!!!

video

new food



Hah...makanan nie memang menyelerakan...sangat-sangat segar udangnye....
makanan nie la yang mengenyangkan perut aku...huhuhuuhu.....
memang udang die yang paling sedap....marvellous!!!!delicious!!!!
so lau korang datang ke sarawak bley la aku belanja la...


ni plak makanan yang mule2 aku jmpe....
name makanan ni "LAKSA SARAWAK"
erhmmm mule2 time minx makanan nie kat kaunter x bajet la mcm nie rupenye....
ingatkan macam laksa kat smenanjung la rupenye mcm nie la rupe laksa sarawak
mule2 aku memang x berape suke la gan laksa ni p ble dar lme kat sne dar addicted gan laksa nie...
memang sedap la...seakan akan bihun kari....

huh..der HP plak kat situ....
tujuan bukan nak citer sal HP p nk cte sak tart to....
tart to ak makan gan member aku kogsi bertiga....
bende sedap memang rase x ckop jer hahahahaha...
erhmmmm addicted gak gan tart nie...
smpikan tiap kali p kafe mesty pesan tart nie....
memang tak sah lau x minx tart nie....
rindoooooo tart nie...

SELAMAT DATANG CIKONIE!!!

Hah...hary ni hary pertama aku start blog nieyh....huh rase mcm budak baru blaja jer...
lme sgt dar aku tinggal kn dunie blog ak nie smpikan ak dar x ingat dar aku punye password...
so jalan terbaik blog baru la....huhhuhuhuhuhuhuhuhu....

kawan2 aku mesty bising gile la lau tau nie....
so ak ucapkan selamat datang pade yg follow ak nie.....
huhuuhuhuhu "WELCOME TO MY BLOG"