Field Trip To Gunung Gading & Wind Cave


Assalamualaikum korang2….
Terasa mcm lame sgt2 aku x menulih blog yg x seberapa nak cantik ni..almaklum la buzy memanjang..
So aku nak kongsikan serba sedikit la aktviti aku sepanjang sem yang aku duk kat Sarawak nie…hehhehe
Ok firstly ak punye kelas ecotourism memang ade buat trip la ke tempat2 eko pelancongan yang menarik so…firstly kiteorg g Wind Cave @ Gua Angin,hurm betapa kagumnye aku…dengan ciptaan allah…subhanallah..ok kalau korang masuk gua nie at last perjalanan korg nie t korang akan jumpe dengan sebatang sungai Sarawak, tapi waktu kami g gua nie la, kami x masuk sebab kan budak2 yg follow trip nie sgt2 x der etika mane x nye..dah taw nak g gua ke gunung ke pakaian tuh pakai la mcm org nak g tempat2 mcm tuh nie x ade yg pakai jeans, ade yg pakai slipper jek…tuh la mcm ne leyh masuk U pon tataw la ak..hai….snie la serba sedikit pict yg sempat ak snap…

Ok nie plak ak nak story sal gunung gading. Korang tau x gunung gading nie kan famous gan Bungan Rafflesia & air terjun die,,perghhhh…mmg best lau picnic kat sini..air die sejuk betul..mmg segar la…ak pon malas nak citer panjang2 nah pict untuk korang sume….!



































Ok dah tgok???best???nie la aktiviti aku kat sarawak nie…bakal menyusul aktiviti baru hehehe….tunggu next entry k…!

1 comments: